onsdag 16 maj 2012

Utflykt

Nu ska vi bege oss tillbaka till lägerplatsen. Vi har inte lyckats fånga någon fisk men däremot hittat rabarber som vi suttit och knaprat på medan vi metat och den tar vi såklart med oss hem. Vi ska också ta med oss vassrötter.

Trots att vi mår illa och är hungriga har vi kul. Snart är onsdagen avklarad!

6 kommentarer:

  1. Alltså.. ni kunde ju tagit med er käk som fan och sedan låtit den informationen försvinna jämnt till redovisningen så hade ni sluppit lida..?

    Alla gör ju så, till och med Bear Grylls!

    SvaraRadera
    Svar
    1. EMK gör detta på riktigt! Sånt kallas självkontroll och seriositet! Jag känner Bear Gyllis och allt han gör är fusk! Inget är på riktigt.
      Det här examensarbetet blir nog bland et bästa testen live-sänt som man nog sett.
      Man lider inte under en situation som detta! Man njuter av varje ögonblick när hungern, smärtan och euforin kommer när man vet man klarar en situation som detta :-).
      Stefan

      Radera
    2. Griipen och Stefan, klart vi gör det här på riktigt! Vi är nyfikna på hur våra kroppar reagerar och tycker det vi gör är riktigt intressant. Det är absolut jobbigt i vissa situationer men det blir bättre om man rör på sig och vi har fortfarande kul.

      Radera
  2. Hej, jag her en nyfiken fråga angående eran latrinlösning. Frågan lyder: Hur gör ni för att torka er?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Gunnar! Vi har förklarat det här i ett videoinlägg redan men kan ta upp det igen. :-) Det finns vitmossa som absorberar fukt väldigt bra om man vrider ur den. Den är därför perfekt som toapapper. Dock har vi inte testat att göra nummer två än, om du är intresserad av att höra det. Det kan nog bero på att vi inte fått i oss så mycket mat.

      Radera
  3. Det hördes mycket sämre idag på streaming men så kul att se er!!

    SvaraRadera