onsdag 16 maj 2012

Dåligt flyt

Stor del av frukosten försvann (vi spillde ut den över elden) och vi har endast ätit några få bitar hundkäxrötter och harsyra idag.

Hungriga har vi börjat vandra på jakt efter vatten och fisk och nu på vägen trodde vi att vi hittat kardborre men det var det inte.

Vi alla är ganska förvånade över att vi reagerar så kraftigt redan första dan på att inte ha ätit.

5 kommentarer:

  1. har ni bråkat något än?

    /Lurtz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej tjejer!
      Första dygnet är alltid värst! Sedan kommer man in i ett fältkoma och då är dte viktigt att ha rutiner som jag sagt!
      Kojorna verka lite skumma? Ni verkar enligt bilden byggt en "tunnel" som man gör när man har lite eld. Då värms bara huvudet upp! Man täcker bara en halvan av taket och placerar långsidan mot elden. är man tre så bygger man en triangel run elden så att allas långsidor värms upp!
      Men ni ser ut att ha det bra ju! Humöret på topp! Läge för att leta fram många dåliga skämt runt elden! Det piggar upp! och tälj skedar, gafflar, fiskestickor mm. Viktigt att göra nåt och leta rätt på vassrötter och ät tallskott-höjer blodsockret!

      Stefan

      Radera
    2. Hej Lurtz! Kul att du kommenterar! Vi har inte bråkat än men det är klart vi är lite irriterade. Vi är vana vid att vara tillsammans i jobbiga situationer!

      Radera
    3. Stefan! Vi är hemskt glada för din support! Vi förstod vad du menade med kojorna när vi var på Kärsön och hur man bygger dem men det är tillräckligt varmt för att inte ha eldvakt och då satsade vi på skydd på båda sidor från regnet.

      Vassrötter och granskott har vi hittat och äter med förtjusning. Som du kanske har sett gjorde vi också granbarrste till frukost, mums! Ikväll ska vi roa oss med att tälja skedar. Varma hälsningar från skogen, EMK

      Radera
  2. Men nej!! Vad tråkigt att ni tappade maten. Hoppas ni hittat nåt nytt att äta. Jag tycker ni är bäst!! Kram

    SvaraRadera