söndag 4 december 2011

Om oss!

Nu är det på tiden att vi berättar vilka vi faktiskt är!

Vi heter Elin, Minna och Kira och går alla det tredje året i samma klass på Bromma Gymnasium, inriktning naturvetenskap. Vi lärde känna varandra först under gymnasiet men har redan hunnit med många äventyr tillsammans, bl.a. så tågluffade vi i somras i Europa (se bild nedan). Vi känner varandra väldigt bra och det var ett självklart val att just vi skulle göra projektarbetet tillsammans.

Någon gång för två år sedan, i samband med en promenad i skogen, kom vi på idéen att vi ville ut i skogen och försöka överleva ihop. Vi försökte flera gånger, både under det förra och förrförra sommarlovet, att planera in en sådan expedition men utan att lyckas. När vi i början av trean skulle välja ett projektarbete tog vi chansen och valde att utforma en överlevnadsvecka. Det var viktigt för oss att arbeta med något vi verkligen tycker är kul!


Här är vi på vår tågluff, ett annat äventyr vi överlevde!

1 kommentar:

  1. Detta låter ju jätteintressant! Ett mycket kreativt projektarbete. Om man hade haft sådana idéer när man gick trean på gymnasiet. Hoppas ni lyckas bra och jag är nyfiken på vad ni kommer göra här näst!

    SvaraRadera