fredag 18 maj 2012

På blomsterängen

5 kommentarer:

  1. Fantastiskt tjejer! Ni är mer än OK om jag jämför med 100 andra liknande "övningar". Ni har passerat tre nätter vilket är mer än vad många t.ex. militära kurser brukar ha! Strongt!
    Tugga i er vassskotten, spotta ut fibrerba om de är för sega! Och maskrosröötterna är mycket ruka på kolhydrat. Skala, hacka upp i mindre bitar, låt ligga i vatten 1½-2 timmar, skölj i nytt kallt vatten några gånger. Koka och ät! Glönm inte teet på älggräs, gott. Och tallskotten, mycket sockerrika, lek att ni är älgar!
    Ni sköter er suveränt!
    Kör på!

    Stefan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack Stefan för din support, det känns tryggt! Vi har tuggat många vasskott nu och det känns lite bättre i magen. Vi håller också på att förbereda maskrosorna. Nu är det snart bara en natt kvar och vi känner oss jättestolta!

      Radera
  2. Smaka på blåbärsblommor (dom rosa) om ni går förbi ett snår. Testa Stensöta (roten) som smakar lakris (ät bara litet).
    Fräscha upp tänderna genom att gnugga dom med Åkerfräken (växer i fuktigare områden och är ganska liten just nu).

    Synd att jag missar er streaming hela tiden :( men jag tittar på ert äventyr i efterhand. Lycka till med det sista dygnet.
    hälsar
    Plupp

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Plupp!
      Vi har gått förbi blåbärssnår med inte sett några blommor! Tack för tipsen! Vi kommer live streama klockan halv sex igen så då kanske du kan följa oss live!

      Radera
  3. Kul idé men ni hörs inte alls på videon. Lycka till!

    SvaraRadera